Specialordrer

Vi tager imod specialordrer af alle størrelser - Der er ingen krav om minimums bestilling.

Skal du bruge bordpynt til en fest, et nyt skilt/logo til din virksomhed, gaver til kunder, pynt til hjemmet? Mulighederne er mange og da vi har både laserskære og folieskære tilrådighed, er det ofte kun fantasien der sætter grænser.

VI har mulighed for at arbejde i træ, læder, akryl og folie. 

Herunder kan du se et udpluk af, nogle af de specialordrer vi har lavet gennem tiden.

 

Virksomheder:

Champagnekassen:

Dinna fra Champagnekassen, søgte efter tags, som de kunne bruge til deres adventskalender. I et samarbejde kom vi frem til et design, som passede til deres stil.


"Samarbejdet med Familien KL har været fantastisk. Både den kreative proces, hvor vi har sparret med hinanden - men også selve produktionen og leveringen. Alt spillede ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dinna, ejer af Champagnekassen"

 

 

 

 

 

 

 

 

Cafe Greenhouse, Silkeborg

I julen 2021, blev vi inviteret på Cafe Greenhouse i Silkeborg, som havde inviterert lokalområdet til julestue.

Cafén have på forhånd bestilt et nyt logo til deres bar og det ville vi selvfølgelig gerne lave til dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Private:

Kamilla Boelt Lauridsen - Konfirmationspynt:

"Vi kiggede på mulighederne for unikt pynt til sønnens konfirmation, som afspejlede hans store interesse og hvor han selv var en del af processen med indflydelse på designet og selve processen - Og vi fik en fantastisk service og behandling. De var rigtig gode til at lytte til Magnus ønsker og lavede det præcis som han ønskede - Endda til fornuftige priser og så føles det godt at støtte en nystartet lokal virksomhed. Til konfirmationsfesten skabte pynten meget opmærksom blandt gæsterne, som var imponeret over det."