Velkommen hos Familien KL

Hils på Familien KL

I hvert fald halvdelen af os. For udover os, Allan og Rikke, som i ser på billedet, tæller familien også vores to drenge – Storm og Emil.  

Til dagligt er Allan ingeniør, Rikke er pædagog og drengene går i skole. I Familien KL regi, er Allan grafiker/designer af produkterne og Rikke står for SOME og kundekontakt.    

Igennem tiden er der flyttet forskellige maskiner ind på vores lille kontor – 3D printer, folieskærer, men da laserskæren blev tilføjet samlingen, at ideen til Familien KL opstod.

Vi har derfor mangle muligheder for at udfolde kreativteten - og ofte er det kun fantasien der sætter grænser.

Hvorfor hedder vi Familien KL

Vi har altid nydt at være kreative, hvilket ikke er blevet mindre siden drengene er kommet til. Nu inddrages drengene ofte, i de projekter vi har gang i.

Inden vi startede Familien KL, lavede vi mange projekter til os selv, vores børn, gaver til familien osv. Derfor var det naturligt for os at Familien KL, skulle kunne rumme ting til hele familie og til alle livets aspekter, både til hverdag og store og små fester og til store og små.

KL'et stammer fra vores efternavne og da webshoppen her, er et fælles familieprojekt, gav det mening for os at inddrage dem.

 

Husk, at vi gerne hjælper dig

Vi er så glade for at du har fundet vej til vores lille webshop og håber at du finder noget du kan bruge.  Vi elsker at lave personlige produkter, som du eller den du giver produktet til, bliver glade for.

Skulle du selv have en god ide til et projekt, enten til hjemmet eller din store fest - bryllup, barnedåb, konfirmation - eller hvad du ellers måtte kunne bruge hjælp til, så giver vi gerne et bud på hvordan din ide kan blive til virkelighed. 

Har du brug for inspiration, kan du kigge ind på vores Instagram eller Facebook side, her ligger vi løbende op, når vi har lavet noget nyt, enten til os selv og til andre kunder.

Glæder os til at hjælpe dig.

- Allan og Rikke