Bordkort – skiffer cirkel

kr.35.00

Skriv de navne du ønsker på dine bordkort. Hvis du ønsker at sende dem pr mail kan du også blot sende dem på info@familienkl.dk, bare husk at noter dit ordrenr.
Skriv dine tanker til et design her eller på mail info@familienkl.dk (husk ordrenr) vi kontakter dig efterfølgende, så vi sammen finder det rette design.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt
Kategori:

Vil du dække lidt råt op til fest, så passer disse bordkort i skiffer flot ind. Giv samtidig dine gæster et fint minde med hjem fra festen. Bordkortene kan efterfølgende bruges som coaster.

Designet på bordkortet, er du selvfølgelig selv med til at vælge og vi sender et udkast, som du godkender, inden vi laver de endelige bordkort.

Navnene på dine bordkort noterer du i feltet inden du bestiller dine bordkort. Du kan også vælge at sende navnene på mail til info@familienkl.dk, husk blot at notere dit ordrenr.

Vi har som på vores andre varer op til 14 dages produktionstid, men hvis du er sent ude så skriv til os på info@familienkl.dk eller på vores instagram eller facebook side, så finder vi en løsning sammen.

Scroll to Top