Tavler

Sådan bruges tavlerne

– Start dagen med at vælge opgaver eller lad børnene vælge sammen med dig. Børnene ved dermed allerede fra morgenen hvilket opgaver, der er i løbet af dagen

– Når dagen er færdig og opgaverne løst, får børnene en stjerne

– Aftal med børnene hvad stjernerne skal udløse – en lille gave, en hygge dag med mor og far, lommepenge eller det der passer ind i jeres familie. Om i giver belønningen, når de får en stjerne eller om i samler ugens stjerner sammen og giver belønningen der, er op til jer.

Tavlerne

Tavlerne er lavet i MDF der er limet sammen i 3 lag. Lagene er udformet på en måde så opgavemønterne bliver fanget i den ønskede kolonne og kan løftes oven ud når ugen skal tømmes. Barnets navn graveres i toppen af tavlen sammen med ugedagene og overskriften til stjernekolonnen.

Tavlen har målene 35 x 28 cm og er lavet med to huller i toppen til nem montering.

Brikkerne

Brikkerne er lavet i MDF med en opgave, i form at et piktogram, graveret på brikken. De har en diameter på 32 mm og passer perfekt ned i kolonnerne på opgave tavlen.

Se vores store udvalg af brikker herunder.

Kan du ikke finde lige den brik du mangler så kontakt os, det kan være vi mangler netop dit forslag til en opgave i vores sortiment.

Startpakke

Når du bestiller en opgavetavle, følger der en startpakke med.

Pakken indeholder de 8 mest brugte pligter i hjemmet samt 7 stjernebrikker

Viser alle 2 resultater

Scroll to Top